Boerenmarkt Hierden

In 2014 stond Hans voor het eerst op de Boerenmarkt in Hierden een nek/schoudermassage te geven. Toen nog voor € 1,00 per minuut. Dat sloeg natuurlijk geweldig aan.

Tot iemand uit Noordwijk bij hem kwam en direct van haar hoofdpijn verlost was.

Hans bedacht dat hij haar ook in Noordwijk zou willen helpen.

En zo ontstond het idee voor een landelijke netwerk: "Atlas Massage Groep".

• 11 augustus 2019: Informatiemiddag voor beroepsbeoefenaars in opleidingscentrum BackBalance-Nederland
  • 21 en 22 september 2019: Paranormaal Alternatief Rijswijk
  • 29 september 2019: Informatiemiddag voor beroepsbeoefenaars in Someren
  • 20 november 2019: BvS  Informatiedag Atlasmassage.
  • medio december 2019: kerstbrunch (voor licentiehouders en familie)
  • 2020: Massage en complementair vakbeurs Hoevelaken

HansBoerhof: oprichter stichting AtlasMassageGroep en hoofddocent van BackBalance-NL