Nonee kruk

Dat je een 'harnas' aan moet trekken zien we toch wel als een groot nadeel. Je doet hem namelijk niet zomaar even aan en uit. Wel praktisch als je aan de lopende band massages geeft zoals in sommige sauna's.

Maar oordeel zelf:

Reactie schrijven

Commentaren: 0

• 28 oktober 2019: Informatieavond Atlasmassage Leslocatie Putten
  • 20 november 2019: BvS Informatiemiddag Atlasmassage.
  • 19 november 2019: Lezing Atlasmassage bij Pediroda Almelo
  • 15 december 2019: kerstbrunch (voor licentiehouders en familie)
  • 25 en 26 januari 2020: Massage en complementair vakbeurs Hoevelaken