· 

Beurs Almere

Ook afgelopen weekend was de Goed Gevoel Beurs weer een geslaagde beurs met een uitmuntende sfeer, met name ook onder de standhouders. We voelden ons echt met elkaar verbonden.


Aan belangstelling ook geen gebrek:

Dit jongetje van 4 jaar kwam op de beurs heel verlegen vragen of hij ook een massage mocht. We hebben een tas op de zitting gelegd en daarop een jas. Met de Atlasmassage crème heeft Yvonne hem een heerlijke zachte massage gegeven. De Atlastechnieken maar even achterwege gelaten. Na de massage vertelde hij vol trots dat zijn trui licht gaf in het donker. Yvonne is samen met hem onder de tafel gekropen zodat hij het kon laten zien. Iedere keer als hij weer langs liep kregen we een heel blij gezichtje van hem te zien. Dat was zo leuk...


Uiteraard was het ook tijd voor een beetje ontspanning. Hans stelde zich op als social-medium en er ontstonden leuke sociale gesprekken over van alles en nog wat. Een beetje humor mag er ook zijn.


We kijken al weer uit naar de volgende Goed Gevoel beurs in Nieuwegein op 15 en 16 december a.s. waar wij natuurlijk ook weer aanwezig zullen zijn.

Aangesloten bij de:

Activiteitenagenda 2019:

  • 21 en 22 september 2019: Paranormaal Alternatief Rijswijk
  • 07 oktober 2019: Informatieavond Atlasmassage bij Pediroda in Almelo
  • 14 oktober 2019: Informatieavond Atlasmassage bij Pediroda in Hillegom
  • 20 november 2019: BvS  Informatiemiddag Atlasmassage.
  • 23 en 24 november 2019: Paranormaal Alternatief Rijswijk
  • medio december 2019: kerstbrunch (voor licentiehouders en familie)
  • 25 en 26 januari 2020: Massage en complementair vakbeurs Hoevelaken

Steun ons en deel onze website:Uitsluiting:

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse kwaliteitstoetsing en certificering van haar licentiehouders.

Al onze licentiehouders zijn echter zelfstandige ondernemers en geheel verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsvoering en handelen. De stichting Atlas Massage Groep kan om die reden nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de werkwijze van haar licentiehouders en de daaruit voortvloeiende positieve of negatieve resultaten, in de ruimste zin van het woord. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, dient u zich daarom uitsluitend te wenden tot degene die u heeft behandeld.

 

HansBoerhof: oprichter sAMG en hoofddocent van BackBalance-NL
HansBoerhof: oprichter sAMG en hoofddocent van BackBalance-NL