Agenda · 27. mei 2018
Wij verzorgen een gezellige, maar vooral een overheerlijke High tea/workshop voor onze Atlasmasseurs.

Nieuws · 04. april 2018
Beauty Trade special in de Jaarbeurs Utrecht op 7, 8 en 9 april a.s.

Nieuws · 21. maart 2018
Wij wensen iedereen een mooie lente!

Nieuws · 17. maart 2018
Wij waren ter oriëntatie op deze beurs aanwezig.

Nieuws · 09. maart 2018
Het was weer een gezellige dag met een groep nieuwe Atlasmasseurs die ons netwerk komen versterken.

Nieuws · 15. februari 2018
BackBalance-Nederland heeft door zijn unieke methode een aantal beroepsgerichte opleidingen en workshops voor de rug, nek en schouders ontwikkeld met als doel om deze fantastische techniek voor iedereen bereikbaar te maken. Onze sterkste kant op het gebied van lesgeven is het lesgeven aan kleine groepjes van maximaal vier cursisten per docent. Daarmee garanderen wij persoonlijke aandacht. Ook is er veel zorg besteed aan ons lesmateriaal. Dus geen kopietjes die aan elkaar geniet zijn, maar...

Nieuws · 14. februari 2018
Sinds kort kunt u op deze website ook live met ons chatten!

Nieuws · 08. februari 2018
Ook deze enthousiaste groep gaat ons landelijke netwerk versterken om de Atlasmassage dichter bij u te brengen.

Nieuws · 07. december 2017
Ons landelijke netwerk is weer verder uitgebreid!

Nieuws · 19. november 2017
Een beurs om op terug te kijken.

Meer weergeven

Steun ons en deel deze pagina op:

Disclaimer:

De Atlasmassage© is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. De Atlasmassage is evenmin een vervanging van de reguliere zorg en bij twijfel wordt altijd doorverwezen naar een arts.

Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon afhankelijk. De bij ons gecertificeerde Atlasmasseurs kunnen daarom geen garanties geven en willen geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage.

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse herhalingsles waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd van haar licentiehouders, uitgevoerd door BackBalance-Nederland in opdracht van deze stichting. Uitsluitend gelicentieerde Atlasmasseurs zijn in staat de Atlasmassage op de juiste manier uit te voeren.