High-tea's

High-tea's · 15. juli 2018
Kort verslag en foto's over de High-tea in Ommen. De High-tea bij onze gastvrouw Jeannette Punt in Ommen was ontzettend gezellig. In een ontspannen sfeer hebben we fijn met elkaar kunnen keuvelen...

• 28 oktober 2019: Informatieavond Atlasmassage Leslocatie Putten
  • 20 november 2019: BvS Informatiemiddag Atlasmassage.
  • 19 november 2019: Lezing Atlasmassage bij Pediroda Almelo
  • 15 december 2019: kerstbrunch (voor licentiehouders en familie)
  • 25 en 26 januari 2020: Massage en complementair vakbeurs Hoevelaken