Provincie Noord-Brabant

Register van licentiehouders in Noord-Brabant:

 

Bij licentiehouders met de aantekening 'Atlas-Lumbaalmassage' kunt u ook terecht met onderrugklachten.

 

BREDA:

ATLASMASSAGE

Reg.nr.: A064013

Martha van Popta

Teteringsedijk 26

4817 MG Breda

Tel. 06-23778147

 

 

ROOSENDAAL:

ATLAS- LUMBAALMASSAGE

Reg.nr.: A064084

Marian Le Granse

Bredaseweg 20

4702 KT Roosendaal

Tel. 06-42015014

Praktijk Les Pieds Heure

 

 

ROSMALEN:

ATLASMASSAGE

Reg.nr.: A064032

Lunette Saris

Alverborch 13

5247 VA Rosmalen

Tel. 06-25226833

www.vrtr.nl

 

 


SOMEREN:

ATLAS- LUMBAALMASSAGE

A064162 - lid Raad van Advies

Egon van Hulst

De Weerden 7

5712 LT Someren

Tel. 06-57599768

www.delphinum.nl

 

 


Aangesloten bij de:

Steun ons en deel deze pagina op:


Disclaimer:

De Atlasmassage© is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. De Atlasmassage is evenmin een vervanging van de reguliere zorg en bij twijfel wordt altijd doorverwezen naar een arts.

Ondanks dat de meeste cliënten aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon afhankelijk. De bij ons gecertificeerde Atlasmasseurs kunnen daarom geen garanties geven en willen geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage.

 

Uitsluiting:

De stichting Atlas Massage Groep heeft statutair enkel als doel om een landelijk netwerk van Atlasmasseurs te bevorderen en in stand te houden. De kwaliteit van de Atlasmassage wordt gewaarborgd door middel van een jaarlijkse herhalingsles waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd van haar licentiehouders, uitgevoerd door BackBalance-Nederland in opdracht van deze stichting. Uitsluitend gelicentieerde Atlasmasseurs zijn in staat de Atlasmassage op de juiste manier uit te voeren.

Al onze licentiehouders zijn echter zelfstandige ondernemers en geheel verantwoordelijk voor hun eigen bedrijfsvoering en handelen. De stichting Atlas Massage Groep kan om die reden nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de werkwijze van haar licentiehouders en de daaruit voortvloeiende positieve of negatieve resultaten, in de ruimste zin van het woord. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, dient u zich daarom uitsluitend te wenden tot degene die u heeft behandeld.