Provincie Limburg

Kwaliteitsregister van Atlas- en Atlas-Lumbaalmasseurs in Limburg:

Bij licentiehouders met de aantekening 'Atlas-Lumbaalmassage' kunt u ook terecht met onderrugklachten.

STEIN:

ATLAS- LUMBAALMASSAGE

Carin Luijsterburg

Kruisstraat 57

6171 GD Stein

STEIN:

ATLAS-LUMBAALMASSAGE

Ankie Suilen

Heerstraat-centrum 8

6171 HW Stein

Tel. 06-22383084

• 28 oktober 2019: Informatieavond Atlasmassage Leslocatie Putten
  • 20 november 2019: BvS Informatiemiddag Atlasmassage.
  • 19 november 2019: Lezing Atlasmassage bij Pediroda Almelo
  • 15 december 2019: kerstbrunch (voor licentiehouders en familie)
  • 25 en 26 januari 2020: Massage en complementair vakbeurs Hoevelaken